Guardiolast saab Arsenali peatreener?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola
Pep Guardiola Foto: SCANPIX

Alates 2008. aastast FC Barcelona jalgpallimeeskonda juhendav Pep Guardiola võib käimasoleva hooaja järel praegusest ametikohast loobuda. Briti meedias seostatakse teda praegu Londoni Arsenaliga.

Barcelona on pikka aega soovinud 41-aastase Guardiolaga lepingut pikendada (Guardiola leping Barcelonaga lõppeb käimasoleva hooaja järel - toim.), kuid seni ei ole hispaanlane sellega nõustunud, kirjutab Sportsmail.

«Ma ei saa töötada nii nõudlikus klubis, kui ma ei ole täiesti kindel, et mul on piisavalt jõudu selle töö tegemiseks,» sõnas Guardiola laupäeva õhtul Barcelona lepingupakkumise kohta. «Ma ei ole veel selgusele jõudnud. Lepingu pikendamiseks pean ma selles kindel olema.»

Samas üritab Arsenal antud olukorda ära kasutada ja Kataloonia klubi praegust juhendajat endale meelitada. Arsenali käimasolev hooaeg ei ole olnud kõige õnnestunum ja suure tõenäosusega ei võida meeskond seitsmendat aastat järjest ühtegi tiitlit.

Seega on juba pikalt spekuleeritud, et 16 aastat Arsenali juhendanud Arsene Wenger võib käimasoleva hooaja järel ametist lahkuda ja väidetavalt oleks tema võimalik asendaja Guardiola.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles