Eesti noormehed jäid MMil parematest kaugele

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Koskinen
Kristjan Koskinen Foto: Andreas Nigol

Täna Soomes Kontiolahtis alanud noorte ja juunioride laskesuusatamise MMil noormeeste 12,5 km tavadistants eestlastele väga rõõmustav ei olnud.

Tugevas tuules peetud võistluses oli Eesti parim Kristjan Koskinen, kes tegi kuus möödalasku ja sai 47. koha, kaotades võitjale 7.52,1.

Kaheksa trahviminutit kogunud Timo Truu lõpetas 62. kohaga, kaotust võitjale 8.53,0. Noorte olümpial kaks hõbemedalit võitnud Rene Zahkna eksis koguni kümnel lasul ja pidi leppima 65. kohaga, kaotades võitjale 9.25,8.

Kermo Sikk tegi kaheksa möödalasku ja sai 74. koha, kaotust võitjale kogunes 11.08,1.

MM-tiitli võitis ühe märgi üles jätnud prantslane Aristide Begue, kes lõpetas ajaga 40.45,8. Teise koha sai kaks möödalasku teinud valgevenelane Maksim Ramanouski, kaotades võitjale 47,8 sekundit ning kolmas oli ukrainlane Artjom Tõštšenko, kes eksis kolmel lasul ja kaotas 1.14,9. Esimesena jäi medalita mulluse MK-sarja üldvõitja, norralase Tarjei Bø noorem vend Johannes Thingnes Bø, kes eksis kuuel lasul ja kaotas võitjale 1.33,5.

Kokku lõpetas sõidu 96 noormeest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles