Haye: loodan, et Chisora õpib tehtud vigadest

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye
David Haye Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel Münchenis toimunud raskekaalupoksi WBC versiooni tiitlimatši pressikonverentsil löömingu korraldanud David Haye ja Dereck Chisora jagasid nüüd juhtunust ka omapoolseid muljeid. Kui Chisora keskendus eelkõige vabandamisele, siis Haye leidis aega ka konkurendi süüdistamiseks.

Samas tunnistas Haye, et ta lahkus Münchenist juba pühapäeva hommiku varajastel tundidel, kui ta lendas esmalt Manchesteri. Siiski avaldas ta, et pakub politseile juhtumi uurimisel igakülgset abi, kirjutab Sportsmail.

«Loodan, et Chisora õpib nädalavahetusel tehtud vigadest ja näitab edaspidi oma potentsiaali poksiringis,» teatas Haye. «Olen pettunud, et ma olin osaline nädalavahetusel toimunud löömingus. Ma saan aru, et ma ei ole mingi ingel.»

Samas lisas Haye, et Chisora on viimasel ajal tema suunas mitmeid solvanguid pildunud ning lisaks käitus ta Münchenis tema suunas agressiivselt. Lisaks meenutas ta Chisora lubadust, kus ta ähvardas kaasmaalase maha lasta.

Samal ajal keskendus Chisora eelkõige vabandamisele ja avaldas oma käitumise pärast kahetsust.

«Ma tunnistan, et minu käitumine oli ebaprofessionaalne ja seejuures ei ole oluline, kas mind provotseeriti või mitte. Praegu olukorrale tagasi vaadates võib öelda, et minu nädalavahetuse käitumine oli kahetsusväärne ja mul on seetõttu tõsiselt piinlik,» avaldas Chisora. Ma vedasin alt oma perekonda, oma abilisi ja ka armastatud spordiala.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles