Moskva CSKA suutis viimasel rünnakul Madridi Reali vastu viigistada

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (paremal) oli täpne Madridi Reali ridades. CSKA kasuks tegi skoori Pontus Wernbloom (vasakul).
Cristiano Ronaldo (paremal) oli täpne Madridi Reali ridades. CSKA kasuks tegi skoori Pontus Wernbloom (vasakul). Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liiga kaheksandikfinaali avakohtumises viigistasid Moskvas sealne CSKA ja neile külla sõitnud Madridi Real 1:1

Real asus kohtumist 28. minutil Cristiano Ronaldo tabamusest juhtima ja Madridi suurklubi oli lähedal ka võidule, kuid võõrustajad suutsid viimasel minutil seisus viigistada.

Kohtumise lõppseisu vormistas kolmandal üleminutil rootslane Pontus Wernbloom, kes liitus CSKAga alles jaanuris. Varasemalt pallis Wernbloom sarnaselt Ragnar Klavanile AZ Alkmaaris.

CSKA ja Real peavad kaheksandikfinaali korduskohtumise 14. märtsil Madridis.

CSKA - Real 1:1 (Mäng läbi!)

Värav: 90.+3. Wernbloom - 28. Ronaldo

CSKA koosseis: Tšeptšugov, V. Berezutski, Ignaševitš, A. Berezutski, Šennikov, Wernbloom, Aldonin (68. Honda), Dzagojev, Tošic (82. Necid), Doumbia, Musa (64. Oliseh).

Madridi Reali koosseis: Casillas, Ramos, Pepe, Arbeloa, Coentrao, alonso, Özil (85. Albiol), Khedira, Callejon (75. Kaka), Ronaldo, Benzema (16. Higuain).

Enne mängu:

Moskvas tuleb ka täna mängida külmakraadidega ning Lužniki staadionil toimuv kohtumne algab Eesti aja järgi kell 19.00.

Reali juhendaja Jose Mourinho on jõudnud juba kurta ka Moskva külma ilma ja kehva murukatte üle. «Miinus 10 kraadi ei ole kindlasti sama kui pluss 15. Lisaks tuleb mängida plastikust väljakul, mis ei ole külma ilmaga üldse lihtne,» sõnas portugallane Reutersile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles