Läbi aegade üks oodatumaid poksimatše võib siiski toimuda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather
Floyd Mayweather Foto: SCANPIX

Viimastel aastatel on korduvalt loodetud, et poksiringis läheksid vastamisi ameeriklane Floyd mayweather ning Filipiinidelt pärit Manny Pacquiao.

Senistel kordadel pole mehed suutnud omavahel kokkuleppele jõuda dopingureeglite või raha jagamise osas või on segavaks faktoriks olnud Mayweatheri vanglakaristus seega pole seni veel kokkuleppele jõutud, kirjutab Eurosport.

Viimati võis Mayweatheri jutust välja lugeda, et Pacquiao üritab oodatud vastasseisu vältida, kuid nüüd lubab filipiinlane, et tema taha ei jää midagi pidama.

«Ta räägib igasuguseid asju, kuid tegelikkuses ei taha tema võidelda. Mina tahan seda matši. Mina olen seda alati tahtnud,» sõnas Pacquiao.

Viimati jäi näiteks matš ära seetõttu, et Pacquiao ei olnud nõus matši eest pakutava 40 miljoni USA dollariga. Samas on tegemist tõenäoliselt ka üsnagi väikse summaga, kui arvestada seda, kui palju see matš tõenäoliselt sisse toob. «Ma ütlesin, et teeme raha pooleks ja ma nõustun kõikide ülejäänud tingimustega,» lisas Pacquiao.

Pacquiao on senise karjääri jooksul pidanud 59 matši ning on nendest võitnud 54. Maywather on samas võitnud kõik oma 42 matši.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles