Ojaste sai juunioride MMil sprindis 17. koha

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Ojaste
Triin Ojaste Foto: Liis Treimann

Türgis Erzurumis toimuval juunioride ja U-23 vanuseklassi põhja suusaalade MMil sai Triin Ojaste parima eestlasena U23 vanuseklassi vabatehnikasprindis  17. koha.

Kvalifikatsioonis 15. aega näidanud Triin kaotas päeva kiireimale sakslanna Hanna Kolbile 8,35 sekundiga. Teise eestlasena pääses 30. ajaga edasi Heidi Raju (+12,70). Mõlemad meie neiud lõpetasid oma veerandfinaali neljanda kohaga. Triin Ojastele kokkuvõttes 17. ning Heidi Rajule 20. koht.

Kvalifikatsioonis kiireimat aega näidanud Hanna Kolb tuli lõpuks ka maailmameistriks, kahvatumat värvi medalid läksid  rootslannadele Emma Wikenile ja Jennie Öbergile.

Meeste arvestuses sai Raido Ränkel meie parimana 36. koha, kaotades kvalifikatsioonis kiireimale Gleb Retivõhhile 9,27 sekundiga. Edasipääsust jäi puudu 2,46 sekundit. Karel Tammjärv oli 38. (+9,95).

Kaksikvõit läks Venemaa esindajatele, kulla võitis Gleb Retivõhh ja hõbeda Jevgeni Belov ning pronksmedal kuulus  šveitslasele Roman Furgerile.

Homme on Erzurumis kavas juunioride 5 ja 10 km eraldistardiga klassikadistantsid ja kahevõistluse individuaalvõistlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles