Laskesuusataja Kalev Ermits sai juunioride MMil 14. koha

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Ermits
Kalev Ermits Foto: Andreas Nigol

Soomes Kontiolahtis jätkuvatel noorte ja juunioride laskesuusatamise maailmameistrivõistlustel tegi meesjuunioride 15 km tavadistantsil hea tulemuse Kalev Ermits, kes sai 14. koha.

19-aastane Ermits alustas võistlust puhaste paberitega, ent järgmise kolme tiiru peale kogunes neli möödalasku ja lõpuks sai ta 14. koha, kaotades võitjale 4.06,2.

Jaan Koolmeister eksis viiel lasul, neist neli möödalasku tulid viimases tiirus. Tulemuseks 29. koht ja kaotust võitjale 6.16,3.

Mullusel MMil veel noorte klassis võisteldes tavadistantsil 6. koha saanud Jan Treier kogus täna üheksa trahviminutit ja pidi leppima 55. kohaga, kaotust võitjale kogunes 9.26,6.

Maailmameistriks tuli ühel lasul eksinud kanadalane Kurtis Wenzel, kes edestas 42,8 sekundiga norralast Marius Holi (kaks möödalasku) ja 58 sekundiga venelast Aleksandr Loginovit (kolm möödalasku).

Kokku lõpetas sõidu 81 sportlast, stardinimekirja kantud Rando Kaljuvee rajale ei läinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles