Naistelemmik Marat Safin liitus Twitteriga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marat Safin (telefoniga) oma uues ametis - riigiduuma liikmena.
Marat Safin (telefoniga) oma uues ametis - riigiduuma liikmena. Foto: SCANPIX

Tennisemaailmas on tõeliselt kihama löönud, kuna endine maailma esireket, nüüdseks karjääri lõpetanud naistemagnet Marat Safin liitus mikroblogikeskkonna Twitteriga.

Safin otsustas populaarse suhtlusvõrgustikuga liituda oma väiksema õe, samuti endise esireketi Dinara Safina pealekäimisel. «Kas ma saan selle eest mingi auhinna ka? See polnud üldse lihtne!! Teda on raske milleski veenda!» kirjutas Safina Twitteris.

Safinil oli kogu karjääri vältel hordide viisi naissoost fänne ning ka uudis, et 32-aastane temperamentne tatarlane liitus Twitteriga, tekitas kõvasti elevust.

«Mu naine pole kunagi nii väga Twitterist huvitunud kui täna,» kirjutas tunnustatud tennisetreener Darren Cahill.

«Oh. Marat Safin just liitus? Siis ma saan aru,» seisis Cahilli järgmises postituses.  

Endine maailma esinumber Lindsay Davenport vastas Cahillile: «Olen sinu naisega ühel meelel.»

Ka meeste edetabelis neljandal kohal paikneva Andy Murray ema, Suurbritannia Föderatsiooni karikasarja naiskonna kapten Judy Murray, kes varem on avalikult rääkinud oma kiindumusest hispaanlase Feliciano Lopezi vastu, võttis sel teemal sõna: «Oh juudas. Marat Safin on Twitteris. See on liig.»

Pärast karjääri lõppu poliitikasse siirdunud ja Venemaa riigiduumasse valitud Safin lubas ka sellest elust fännidele pajatada. «Kui mul aega on, kirjutan valimistest ja oma tegevusest seoses valimistega,» lubas ta.

Eile õhtul Twitteriga liitunud Safinil on viimastel andmetel juba üle 4100 jälgija. Vaata Safini kontot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles