Napoli andis Meistrite liigas Inglismaa jalgpallile veel ühe valusa hoobi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ezequiel Lavezzi (vasakul) lõi Londoni Chelsea võrku kaks palli ja Edinson Cavani sai kirja ühe tabamuse.
Ezequiel Lavezzi (vasakul) lõi Londoni Chelsea võrku kaks palli ja Edinson Cavani sai kirja ühe tabamuse. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liiga kaheksandikfinaali avakohtumises alistas Napoli koduväljakul 3:1 Londoni Chelsea.

Chelsea asus 27. minutil kohtumist Juan Mata tabamusest juhtima, kuid seejärel algas Napoli väravatesadu.

39. minutil viigistas Ezequiel Lavezzi kohtumise seisu ning esimese poolaja üleminutitel viis Edinson Cavani juba väljakuperemehed juhtima. 65. minutil vormistas Lavezzi kohtumise lõppseisu.

Chelsea kaotus tähendab, et Inglismaa klubide ebaedu Meistrite liigas sai jätku. Mäletatavasti langesid nii Manchester United kui ka Manchester City konkurentsist juba alagrupiturniiri järel. Lisaks Chelseale veel kaheksandikfinaali jõudnud Londoni Arsenal jäi mäletatavasti avakohtumises 0:4 alla AC Milanile.

Chelsea ja Napoli korduskohtumne on kavas 14. märtsil Londonis.

Napoli - Chelsea 3:1

Värav: 39., 65. Lavezzi, 45.+2. Cavani - 27 Mata

Napoli koosseis: De Sanctis, Aronica, Zuniga, Cannavaro, Campagnaro, Maggio, Gargano, Inler, Hamšik (82. Pandev), Cavani, Lavezzi (74. Džemaili).

Chelsea koosseis: Čech, Cahill, Bosingwa (12. Cole), Ivanovic, Luiz, Malouda (70. Lampard), Meireles (70. Essien), Ramires, Drogba, Sturridge, Mata.

Enne mängu:

Chelsea peatreeneri Andre Villas-Boas’e jaoks on tänane matš äärmiselt oluline, kuna briti meedia teatel võib ta tänase kaotuse korral oma tööst ilma jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles