Naisreporter väidab, et Ibrahimovic sõitis talle meelega otsa

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalliklubis AC Milan mängiv Rootsi koondislane Zlatan Ibrahimovic on taas sekeldustesse sattunud – nüüd väidab üks naisreporter, et Ibrahimovic sõitis talle meelega otsa.

Vahejuhtum leidis aset eile, kui Ibrahimovic pärast treeningut ära sõitis ja riivas oma autoga naisreporteri kätt. Reporteri väitel tegi jalgpallur seda meelega ning otsustas politseisse pöörduda, vahendab Expressen.

Juhtunut nägi aga pealt Sky Italia reporter Luca Tommasini, kelle sõnul on naine õnnetuses ise süüdi. «Zlatan ei oleks saanud seda vältida, ta ei näinud teda,» arvas Tommasini. «See naine tahtis ilmselt intervjuud. Zlatan sõitis küll liiga kiiresti, aga see naine seisis ka keset teed.»

«Ibrahimovic ei märganudki, et tema auto küljepeegel riivas selle naise kätt,» sõnas ka Milani pressiesindaja Giuseppe Sapienza.

Väidetavalt tundis aga naine käes valu ning kutsus kiirabi ja pöördus hiljem ka politseisse.

Sky Italia sai vahejuhtumi ka videole ning see on nüüd asitõendina klubile antud. «Videolt on selgelt näha, et ta seisis keset teed ja Zlatan ei saanud õnnetust vältida. Usun, et Zlatan on süütu,» lausus Tommasini.

Kuna aga neljapäeval otsustatakse, kas Ibrahimovici kolmemänguline keeld tuleks lühendada kahe mängu peale, et ta saaks juba sel nädalavahetusel Juventuse vastu mängida, on hakanud ringlema jutud, et Ibrahimovic meelitati lõksu, et talle negatiivset tähelepanu tõmmata.

«Ma ei tea, kas see oli lõks, olen kuulnud igasuguseid vandenõusid, aga ma ei taha sel teemal spekuleerida. Tean vaid seda, et see naine seisis keset teed ega teinud midagi, et Ibrahimovici autolt eest ära tulla, pigem vastupidi,» nentis Tommasini.

Itaalia meedia andmetel on naisreporteri nimi Valentina Ridolfo ning ametilt on ta hoopis juuksur ja töötab Fabrizio Corona heaks. Corona on tuntud Itaalia fotograaf, kes oli segatud suurde skandaali - väidetavalt kuulus ta seltskonda, kes salaja pildistasid truudusetuid jalgpallureid ning pressisid seejärel neilt raha välja.

«Me püüame välja uurida, kelle heaks see reporter töötab,» lubas pressiesindaja Sapienza. «Aga kõige tähtsam on see, et Zlatan pole midagi valesti teinud.»

Vaata videot vahejuhtumist siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles