Ojamaa teenis meeskonnale kaks penaltit

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa
Henrik Ojamaa Foto: motherwellfc.co.uk

Henrik Ojamaa oli taas üks peakangelasi, kui Motherwell alistas Šoti meistriliiga põnevusmängus 4:3 Hiberniansi. Eestlane teenis oma meeskonnale välja kaks penaltit.

Motherwell jäi küll koduplatsil avapoolajaga 0:1 kaotusseisu, kuid kohe teise kolmveerandtunni alguses tõmmati Ojamaa karistusalas maha ja kohtunik määras penalti, mille Michael Higdon ka väravasse lõi.

Peagi saatis Ojamaa ka ise palli võrku, kuid kohtunik oli enne vea vilistanud ning eestlane nägi pärast vilet palli mängimise eest enda silme ees hoopis kollast hoiatuskaarti.

Seejärel viis Jamie Murphy kodumeeskonna esmakordselt juhtima, kuid vaid kolm minutit hiljem tõi Matt Doherty löök taas tabloole viiginumbrid. Ojamaa vastas lattilöögiga ning taas möödus vaid paar minutit, kui uuesti jõudis sihile Higdon.

Viis minutit hiljem tegid Hiberniansi kaitsjad jälle kastis vea Ojamaa vastu ning Higdon realiseeris ka teise penalti, vormistades nii kübaratriki. Ivan Sproule’i värav viis minutit enne lõppu oli Hiberniansile nõrgaks lohutuseks ning Motherwell kirjutas tabelisse väärtusliku 4:3 võidu.

Liigatabelis hoitakse 48 punktiga endiselt kolmandat kohta, kuid võlakoorma ja pankrotimenetluse all vaevlev suurklubi Glasgow Rangers on nüüd vaid kolme punkti kaugusel. Lähimat jälitajat Heartsi edestatakse aga juba 8 punktiga. Järgmise kohtumise peab Motherwell juba sel laupäeval liiga liidri Glasgow Celticuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles