Ardo Kreek tegi eurosarjas hea mängu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek (vasakul) ja sakslasest sidemängija Patrick Steuerwald.
Ardo Kreek (vasakul) ja sakslasest sidemängija Patrick Steuerwald. Foto: Varssavi Polütehnikum

Euroopa Challenge-karikasarja esimeses veerandfinaalkohtumises võitis Varssavi Polütehnikum eile koduväljakul Harkovi Lokomotiivi 3:1 (29, -20, 25, 19). Väga hea partii tegi temporündaja Ardo Kreek, tuues 14 punkti, neist 10 rünnakul.

Kohtumise resultatiivseim oli tema meeskonnakaaslane Pawel Mikolajczak 27 punktiga. «Kreek sai palju tööd ja lõi ära ka. Mäng võinuks ehk ukrainlastegi kasuks lõppeda, esimeses ja kolmandas geimis mängisid nad edu maha,» vahendab volley.ee mängu vilistanud rahvusvahelise kategooria kohtuniku Toomas Murulo kommentaare.

Võidukas oli ka teine Poola klubi Czestochowa Tytan, alistades koduväljakul Rennes’i meeskonna 3:1 (-23, 21, 11, 20). Raimo Pajusalu ja Keith Pupart peavad lootma paremale saatusele kordusmängus koduväljakul.

Selveri meeskonna eelmises ringis välja lükanud Lausanne’i UC kaotas Belgia edetabelis viiendal kohal olevale Meneni Prefaxisele kodus 0:3, Constanta Tomis (Rumeenia) võitis aga kodupubliku toetusel Tel Avivi Maccabi 3:0. Kordusmängud peetakse 29. veebruaril või 1. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles