Vormel-1 testipäeva kiireim oli Maldonado Williamsil

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pastor Maldonado oli Barcelona kolmanda testipäeva kiireim mees.
Pastor Maldonado oli Barcelona kolmanda testipäeva kiireim mees. Foto: SCANPIX

Vormel-1 Barcelona testiperioodi kolmandal päeval näitas parimat aega Williamsi piloot Pastor Maldonado, kes sai ringiajaks 1.22,391. Vähem kui sekundiga kaotas talle Michael Schumacher Mercedesel.

Kolmas oli Kamui Kobayashi Sauberil, edestades McLareni rooli keeranud Jenson Buttonit. Viienda aja sai kirja Jean-Eric Vergne Toro Rossol, talle järgnesid Felipe Massa Ferrari ja Mark Webberi Red Bull.

Eile teatepulga kaheks päevaks Massale üle andnud Fernando Alonso sõnul ei ole Ferrari veel parimat kiirust leidnud. «Hetkel ei ole me veel arenguga seal maal, kus tahaksime olla,» vahendab BBC hispaanlase kommentaare. «Aga ma olen optimistlik. Avaetapil Austraalias on õhutemperatuurid praegusega võrreldes hoopis teistsugused ja eks siis näis, mis seisus konkurentidega võrreldes oleme.»

Samuti oma testid selleks korraks lõpetanud ja koha Jenson Buttonile loovutanud Lewis Hamilton on uue McLareniga pisut enam rahul. «Auto käitub kiiretes kurvides hästi. Uus mudel on vanaga võrreldes palju paremini välja arendatud ja see annab suurtel kiirustel positiivselt tunda.»

Barcelona testi kolmanda päeva tulemused:

1. Pastor Maldonado (Williams) 1:22.391

2. Michael Schumacher (Mercedes) +0,993

3. Kamui Kobayashi (Sauber) +1,191

4. Jenson Button (McLaren) +1,527

5. Jean-Eric Vergne (Toro Rosso) +2,042

6. Mark Webber (Red Bull) +2,380

7. Felipe Massa (Ferrari) +2,380

8. Paul di Resta (Force India) +3,255

9. Timo Glock (Marussia) +3,782

10. Vitali Petrov (Caterham) +4,057

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles