Henri Anier vigastas jalga, koondisesse kutsuti Siim Luts

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Luts (paremal)
Siim Luts (paremal) Foto: SCANPIX

Mänguks El Salvadori vastu valmistuva Eesti jalgpallikoondise juhendaja Tarmo Rüütli oli sunnitud tegema koosseisus muudatuse ning kutsuma viga saanud Henri Anieri asemele Siim Lutsu.

«Henri Anier teatas eile õhtul, et vigastas treeningmängus uuesti oma hüppeliigest,» selgitas Rüütli Vikerraadiole antud intervjuus. Tema asemele kutsutud FC Flora 22-aastasel poolkaitsjal Siim Lutsul on seni ette näidata neli koondisemängu.

Lisaks mainis Rüütli veel ühte vigastatut, kuid jättis täpsustamata, kellest jutt, kuna probleemi tõsidus selguvat paari päeva jooksul.

Rüütlil on olemas ka piisav ülevaade 1. märtsi vastase El Salvadori kohta. « Mitte väga akadeemilist mängu mängiv meeskond, aga väga hasartne, väga innukas ja väga patriootlikult meelestatud. Domineerivad, kiired, ei mõtle kaua – kui võimalus on, üritab keegi kohe ära joosta, kiiresti mängitakse palle jooksu peale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles