Tartu Ülikool alistas kindlalt Valga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu mängujuht Sten-Timmu Sokk.
Tartu mängujuht Sten-Timmu Sokk. Foto: Margus Ansu

Eesti korvpallimeistrivõistlustel sai kindla võidu Tartu Ülikooli meeskond, kes oli kodusaalis 89:78 üle tabeli viimasest Valga Korvpallikoolist.

Tartu tegi kõik selgeks juba avapoolajaga, mis võideti 54:30. Üheks eduseisu peamiseks sepistajaks oli Sten-Timmu Sokk, kelle arvel oli puhkepausile minnes 16 punkti ja seda sajaprotsendilise tabavuse juures – kahesed 2/2, kolmesed 4/4. Sokk oligi viimaks 18 punktiga tartlaste edukaim, Marek Doronin lisas 14 ja Rain Raadik 12 silma.

Valga täpseim oli 27 punktiga Reinis Strupovics, lisaks võttis mees 8 lauapalli ja tema takistamisel tehti 10 viga. Ando Tagamets viskas 17 punkti, Lauris Blaus kogus protokolli 16 punkti, 8 lauapalli ja 4 blokki.

Tartu hoiab turniiritabelis 19 võidu ja 2 kaotusega teist kohta, 3 võitu ja 20 kaotust saanud Valga on tabeli viimasel kaheksandal real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles