Chisorale määrati veel üks suur rahatrahv

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dereck Chisora (paremal) ja Vitali Klitško laupäevase kohtumise eel.
Dereck Chisora (paremal) ja Vitali Klitško laupäevase kohtumise eel. Foto: SCANPIX

Briti poksija Dereck Chisorale määrati Münchenis korraldatud löömingu ja ebasündsa käitumise eest veel teinegi suur rahatrahv.

Saksamaa poksiliit karistas Chisorat 100 000 USA dollari suuruse trahviga, mis on 1/5 tema laupäevase WBC versiooni tiitlimatši eest teenitud summast.

Trahv on karistuseks kolme inetu vahejuhtumi eest raskekaalu tiitlimatši ümber. Matši-eelsel kaalumisel lõi Chisora oma vastast Vitali Klitškod lahtise käega näkku, pärast kohtumist sülitas vett näkku Klitško vennale Vladimirile ja pressikonverentsil läks kaklema matši kommenteerinud briti poksija David Haye´ga. WBC trahvis Chisorat Klitško löömise eest juba laupäeval 50 000 dollariga.

Lisaks soovib Saksamaa alaliit mehele eluaegset võistluskeelu määrata, ent enne oodatakse ära Inglise alaliidu otsus. Lisaks võistluskeelule ähvardab nii Chisorat kui Haye´d ka reaalne vangistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles