Chisora isa: mu poeg häbistas meie perekonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dereck Chisora
Dereck Chisora Foto: SCANPIX

Eelmise laupäeva hilisõhtul poksi raskekaalu WBC versiooni tiitlimatšis kohtunike punktidega ukrainlasele Vitali Klitško kaotanud ja seejärel pressikonverentsil oma kaasmaalase David Hayega rüselenud britt Dereck Chisora sai isa käest oma käitumise pärast pahandada.

Maruvihane Paul Chisora sõnul käitus tema 28-aastane poeg lapsikult ja häbistas tervet perekonda, vahendab The Sun.

«Ütlesin talle selgesõnaliselt, et olen tema käitumises äärmiselt pettunud,» selgitas 53-aastane Paul Chisora. «Tal oleks aeg suureks kasvada.»

Chisora ja endine maailmameister Haye läksid pressikonverentsil kaklema ning Chisora ähvardas ka Haye maha lasta. Järgmisel päeval peeti Chisora Müncheni lennujaamas kinni ja politsei kuulas teda üle seitse tundi. Haye lahkus kiiruga Saksamaalt, kuid on hiljem lubanud, et teeb politseiga koostööd.

Nüüd ähvardab mõlemat meest reaalne vanglakaristus, lisaks soovib Saksamaa poksiliit neile eluaegset võistluskeeldu. Inglismaa poksiliit teeb oma otsuse 14. märtsil.

Kui Chisora ema kuulis, et tema poeg Hayega pressikonverentsil kaklema läks, kukkus naine kokku ja ta viidi haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles