Zahovaiko lõi Ungari esiliigas värava

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Zahovaiko
Vjatšeslav Zahovaiko Foto: www.dvsc.hu

Jalgpallur Vjatšeslav Zahovaiko lõi täna Ungari esiliigas värava, aidates Debreceni VSC duublil alistada kevadringi esimeses kohtumises Mezökövesd-Zsory.

DVSC II läks 18. minutil Eesti ründaja tabamusest juhtima ning avapoolaja lõpus vormistas brasiillane Lucas lõppseisuks 2:0. Terve kohtumise kaasa teinud Zahovaiko arvele jäi lisaks väravale ka kollane kaart, vahendab Soccernet.ee.

Ungari kõrgliiga liiderklubi duubelmeeskond kerkis selle võiduga esiliiga idatsoonis kolmandale kohale, kuid kahe punkti kaugusele jääval neljandat positsiooni hoidval tiimil on üks mäng vähem peetud.

Jarmo Ahjupera tööandja Györi ETO kaotas aga täna Ungari karikavõistluste veerandfinaali avamängus Videotonile koguni 1:5, mis ei jäta kordusmänguks eriti palju võimalusi. Ahjupera kuulus põhikoosseisu ja vahetati 75. minutil seisul 0:4 välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles