Video: AC Milani ja Juventuse kohtumises jäeti lugemata ilmselge värav

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juventuse puurilukk Gianluigi Buffon tõrjumas Sulley Muntari (punases) poolt tehtud pealelööki. Kordusest on selgelt näha, et pall käis sel hetkel kindlalt üle väravajoone.
Juventuse puurilukk Gianluigi Buffon tõrjumas Sulley Muntari (punases) poolt tehtud pealelööki. Kordusest on selgelt näha, et pall käis sel hetkel kindlalt üle väravajoone. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpallimeistrivõistlustel viigistasid eile liidrikohta hoidev AC Milan ja teisel positsioonil paiknev Torino Juventus 1:1.

Siiski tõmbas endale rohkem tähelepanu 25. minutil aset leidnud sündmus, kui Milani mängumees Sulley Muntari saatis palli peaga üle väravajoone, kuid kohtunik jättis ilmselge tabamuse lugemata.

Milan oleks läinud sel hetkel kohtumist 2:0 juhtima, kuna 15. minutil oli täpne olnud Antonio Nocerino. Lõpuks jäigi Milanil võit noppimata ja 83. minutil vormistas kohtumise lõppseisu Juventuse pallur Alessandro Matri.

Milan hoiab nüüd tabelis 51 punktiga esikohta, ühe kohtumise vähem pidanud Juventus on 50 silmaga teine. Kolmas on Udinese 42 punktiga.

Vaata videot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles