Carlos Tevez mängib homme taas Manchester City eest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meedia huvi Carlos Tevezi naasmise vastu on ülisuur.
Meedia huvi Carlos Tevezi naasmise vastu on ülisuur. Foto: SCANPIX

Argentina ründaja Carlos Tevez tõmbab homme pärast viie kuu pikkust pausi taas selga Manchester City särgi. Tevez teeb kaasa reservide karikakohtumises Preston North Endiga.

Tevez läks sügisel tülli peatreener Roberto Manciniga ega ole septembrist saadik City eest ainsatki mängu pidanud. Nüüd on vaenukirves maha maetud, argentiinlane esines eelmisel nädalal avaliku vabandusega ja on valmis meeskonda aitama.

Homse kohtumise toimumistingimused on Tevezi tagasituleku jaoks sobivaks kohandatud. Algselt pidanuks City ja Prestoni reservide liigakarikamäng toimuma kolmapäeva õhtul Prestoni meeskonna staadionil Victory Parkil. Kuna aga City oli mures nii sealse murukatte olukorra kui ka Tevezi tagasitulekuga kaasneva ülisuure meediahuvi pärast, koliti kohtumine ümber City treeningbaasi Carringtonis ning peetakse suletud uste taga.

Päevasel ajal algav mäng annab Mancinile võimaluse Tevezi vormi kontrollida ning veenduda, kas ja millal on võimalik argentiinlane esindusmeeskonna koosseisu lülitada. Kui Tevez ennast heast küljest näitab, ei ole võimatu, et ta mahub nimekirja juba ülejärgmisel laupäeval toimuvaks liigamänguks Swansea City vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles