Taanis lepingu teeninud Sidorenkov peab tõestama, et pole lätlane

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Sidorenkov
Andrei Sidorenkov Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Eesti jalgpallikoondislane Andrei Sidorenkov jätkab karjääri Taani esiliigas FC Fredericia meeskonnas. Sidorenkov sõlmis lepingu 2013. aasta suveni.

Fredericia lõpetas mullu Taani esiliiga kuuenda kohaga ning tänavugi hoitakse 20 punktiga täpselt sama positsiooni. Sidorenkovile on Taani tuttav paik, sest viimati oli tema tööandjaks Viborg FF ja enne seda mängis ta kolm aastat kõrgliigas SønderjyskE meeskonnas. Seda kogemust kiitis klubi kodulehele ka Fredericia peatreener Thomas Thomasberg.

«Värbasime hea mängija, kellel on tugev füüsis. Ta tunneb siinset jalgpallikultuuri ja oskab taani keelt, mistõttu tal on mõistagi väga lihtne meeskonda sulanduda. Ta tunneb siinseid olusid.»

Sidorenkovi esimene ülesanne klubis on aga kõigile selgeks teha, kust ta pärit on – nimelt tituleerib Fredericia koduleht mehe hoopiski lätlaseks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles