Rüütli suutis ka El Salvadori meedia muigama panna

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli (paremal).
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli (paremal). Foto: Mihkel Maripuu

Hea huumorimeele poolest tuntud Eesti jalgpallikoondise peatreeneril Tarmo Rüütlil tuli pärast pikka lendu Los Angelesse vastuseid anda ka El Salvadori ajakirjanike küsimustele ning Rüütli ütlused tõid muige ka vastaste meediaesindajate huultele.

Kui meie vastased tundsid huvi eestlaste viimase aja heade esituste kohta, siis uuriti ka võimaluse kohta, kas Eesti oleks valmis võõrustama ka El Salvadori koondist.

«Kui suudame karika võita (Eesti ja El Salvadori kohtumise võitjale on ette nähtud uhke karikas – toim.), aga nad tahavad seda tagasi saada, siis võib olla tuleb nad külla kutsuda,» sõnas Rüütli, kes suutis vastusega El Salvadori ajakirjanikke rõõmustada.

Samas kiitis Eesti koondise juhendaja ka vastasmeeskonda. «El Salvadoril on väga hea koondis ja eriti USAs on näidatud häid tulemusi. Meie kahjuks räägivad ajavahe (ajavahe Eestiga on kümme tundi – toim.) ja pikk lend,» märkis Rüütli ning lisas, et tal on õnnestunud videolt näha kolme El Salvadori kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles