Video: jalgpallikohtunik rõõmustas Tottenhami värava üle?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallikohtunik Mike Dean.
Jalgpallikohtunik Mike Dean. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel alistas pühapäeval väravaterohkes kohtumises Londoni Arsenal koduväljakul 5:2 linnarivaali Tottenham Hotspuri. Nüüd aga ringleb internetis video, millest ilmneb, et mängu peakohtunik Mike Dean rõõmustas Tottenhami avavärava üle.

Tottenham asus kohtumist 4. minutil Louis Saha tabamusest juhtima ja 34. minutil suurendas Emmanuel Adebayor külaliste eduseisu. Seejärel haaras initsiatiivi aga Arsenal ja tagus vastaste puuri viis palli.

Esmalt oli täpne Bacary Sagna (40. minutil) ja seejärel Robin van Persie (43. minutil) ning tulemusega 2:2 ka avapoolaeg lõppes. Teisel poolajal lõi veel kaks väravat Theo Walcott (65. ja 68. minutil) ning korra oli täpne Tomaš Rosicky (51. minutil). Tottenham lõpetas ka kohtumise vähemuses, kuna 87. minutil sai teise kollase kaardi Scott Parker.

Vaata videot!

Kas kohtunik tõesti rõõmustas Saha tabamuse üle?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles