Chisora endine kallim: arvasin, et ta tapab mu ära

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dereck Chisora
Dereck Chisora Foto: SCANPIX

Häbistatud Briti poksija Dereck Chisora endine kallim Yalda Kontratchy avaldas, et mees peksis ta armukadedushoos läbi.

Chisora kaotas üle-eelmisel laupäeval WBC sarja raskekaalu tiitlimatšis kohtunike punktidega Vitali Klitškole, märksa enam tähelepanu pälvis aga tema matšijärgne kaklus kaasmaalase David Hayega.

25-aastane Kontratchy oli Chisoraga suhtes olnud seitse kuud, kui mees ühtäkki pööraseks muutus, vahendab Fox Sports.

Nimelt oli Kontratchy juba magama läinud, kui Chisora otsustas naise mobiiltelefoni kontrollida ning leidis sõnumi, kus meessoost sõber oli Kontratchyt hellitavalt kullakeseks kutsunud. Chisora raevus ja tormas magamistuppa ning nõudis röökides naiselt aru, mida see sõnum tähendab.

Iraanis sündinud Kontratchy selgitas nuuksudes, et Chisora tõmbas ta voodist välja. «Arvasin, et ta tapab mind ära,» tunnistas naine. «Ta lõi mind mitu korda näkku ning seejärel lükkas mind kõhuli voodi peale ja hakkas mu selga ja tagumikku peksma. Ma ei teadnud, mida teha, ta on nii tugev. Olin väga hirmunud. Pärast oli mu nägu paistes ja kogu keha valutas.»

Kontratchy sõnul oli Chisoral Münchenis pressikonverentsil Haye suunas astudes silmis sama pilk kui teda rünnates. «Nägin seda telekast ja mõistsin, et nüüd ta pöörab ära, tal oli samasugune hullunud pilk, ma ei oska seda selgitada,» lausus Kontratchy.

2010. aastal ründas Chisora disainitudengit, kes ta maha jättis. Rusikakangelane arreteeriti, kuid ta pääses vanglast. Selle asemel määrati talle kolmekuuline tingimisi vangistus katseajaga, 150 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd ning lisaks pidi ta minema koduvägivalla vastu võitlevatele kursustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles