Lindpere: midagi lihtsat oodata ei ole

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere
Joel Lindpere Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Joel Lindpere tunnistas enne sõpruskohtumist El Salvadoriga, et vastasmeeskonna kohta ta väga palju ei tea, kuid kindlasti on ees ootamas huvitav kohtumine.

«Midagi lihtsat kindlasti oodata ei ole, kuna meil on mõned põhitegijad puudu, kuid vastased on siin oma täisrivistuses,» sõnas Lindpere.

Kui Eesti on Los Angeleses 17 mehega, siis Sergei Pareiko ja Martin Vunk jõudsid koondise juurde kaaslastest päeva jagu hiljem. Samas tuleb lisaks ajavahele ja pikale lennule matši eel arvestada veel mitmete nüanssidega.

«Eesti koondises käib paljude meeste koduklubides praegu alles hooajaks ettevalmistus ja osad on üldse ilma klubita. Vaid mõnel üksikul on hooaeg täies hoos. Kindlasti ei ole lihtne niimoodi mängima minna, kui oleme saanud koos teha vaid ühe trenni,» sõnas Lindpere. «Siiski arvan, et oleme kokkuvõttes normaalses seisus ja mänguks valmis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles