Vaheaastat pidav Saue tuleb MMil rajale juba esimesel distantsil

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eveli Saue
Eveli Saue Foto: Nordic Focus

Tänavused laskesuusatamise maailmameistrivõistlused algavad Saksamaal Ruhpoldingus juba homme segateatesõiduga. Eesti koondise lätlasest peatreener Maris Cakars otsustas võistlustulle saata nimekaima neliku, kuigi Eveli Saue pole sel hooajal väga võistelnud.

Eesti avavahetust sõidab sel hooajal korraliku arenguhüppe teinud Kadri Lehtla ning tema järel läheb rajale vaheaastat pidav, kuid MMil võistelda soovinud Saue. Meeste seas sõidab esimesena Indrek Tobreluts ning ankrumees on Roland Lessing.

Tiitlikaitsja Norra neliku moodustavad Tora Berger, Synnøve Solemdal, Ole Einar Bjørndalen ja Emil Hegle Svendsen, mullu hõbeda võitnud Saksamaa võistkonda kuuluvad Andrea Henkel, Magdalena Neuner, Andreas Birnbacher ja Arnd Peiffer ning aasta tagasi pronksi saanud Prantsusmaa nelik on Marie Laure Brunet, Marie Dorin Habert, Simon Fourcade ja Martin Fourcade.

2 x 6 + 2 x 7,5 km segateatesõit on kavas homme kell 16.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles