Rubens Barrichello hakkab sõitma IndyCari sarjas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rubens Barrichello
Rubens Barrichello Foto: SCANPIX

Brasiillane Rubens Barrichello leidis kodumaalt vajaliku sponsorraha ning sõidab uuel hooajal KV Racingu meeskonna ridades IndyCari sarjas.

19 aastat vormel-1 sarjas võistelnud Barrichello jäi tänavuseks hooajaks tööta, kui Williamsi meeskond eelistas palgata tema noorema kaasmaalase Bruno Senna. KV Racing oli kohe valmis Barrichellole sõitjakohta pakkuma, kuid vajas üle 3 miljoni dollari ehk ligi 2,5 miljoni euro jagu lisaraha. Brasiillase päästjaks sai rasketehnikat rentiv firma Maquinas, kes toetab ka kodumaal auto-ja motosporti ning andis vajaliku summa.

Barrichello on varem kinnitanud, et võistleb vaid tava- ja tänavaradadel peetavatel etappidel ning ovaalradadel perekonna palvel ei sõida. Brasiillase viimased sõnavõtud annavad aga märku, et ta võib veel meelt muuta. «Ma kardan, et ei tunneks ennast hästi, kui vaataksin ovaalietappe Brasiilias telerist. Palju meeldivam oleks see risk võtta ja seal sõitmist nautida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles