Bourgas peab liidriteks Tombakut ja Pütseppa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janek Tombak.
Janek Tombak. Foto: Raigo Pajula.

Esimest aastat tippseltskonnas kaasa tegeva Bulgaaria profiklubi CC Bourgas belglasest juht Franky Van Haesebroucke rääkis, et alanud aastal tahetakse tippseltskonnas pildile pääseda ning klubi liidriteks on just Janek Tombak ja Erki Pütsep.


«Esimeseks sihiks on Belgias sõidetav Dwars door Vlaanderen, mida näidatakse teleris otseülekandena ja toimub meie siinse baasi lähedal,» rääkis Van Haesebroucke usutluses portaalile rattaprofid.com. «Väga tähtsad on ka Eesti meistrivõistlused, kuid kõige olulisem on esimesel aastal lihtsalt pildile pääseda.»

Van Haesebroucke sõnul on meeskonna liidriteks just eestlased Janek Tombak ja Erki Pütsep, kuid võimaluse särada saavad kõik. «Ma ootan häid tulemusi austraallaselt Zak Dempsterilt, tema sõidab kindlasti tulevikus mõnes tippklubis,» märkis Van Haesebroucke.

Hooaja avastardi tegi meeskond jaanuari keskel Aafrika keskosas asuvas Gabonis, kus Mart Ojavee tuli ühel etapil teiseks ja Janek Tombak kolmel korral seitsme sekka.

«Gaboni tuuri ühel etapil saavutatud 2. koht tuli endalegi üllatusena, kuumusega oli väga raske võidu sõita,» jäi Ojavee avavõistlusega rahule.
Van Haesebrouckel on ees suured sihid – nimelt tahab mees tiimi juba lähiajal aste kõrgemale tõsta.

«2010 või 2011 tahaks kuuluda UCI kontinentaal-profimeeskondade hulka, siis saame osaleda ka suurtuuridel,» valgustas meeskonna juht tulevikuplaane.

Järgmised stardid teeb CC Bourgas Prantsusmaa lõunaosas. Pühapäeval toimub ühepäevasõit Grand Prix Cycliste la Marseillaise ning järgmise nädala teises pooles viieetapiline Etoile de Besseges.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles