Vitali Klitško: minu järgmine vastane on David Haye

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Profipoksijatest vennad Vitali (vasakul) ja Vladimir Klitškod.
Profipoksijatest vennad Vitali (vasakul) ja Vladimir Klitškod. Foto: SCANPIX

Ukraina raskekaalupoksija Vitali Klitško ütles pärast oma venna Vladimiri eilset tiitlimatši, et tema järgmine vastane on britt David Haye.

Vladimir Klitško kaitses eile WBA, WBO, IBFi, IBO tiitleid, alistades Prantsusmaa esindaja Jean-Marc Mormecki.

Pärast kohtumist teatas Vitali Klitško, et soovib vastamisi minna eelmise aasta oktoobris karjääri lõpetanud briti David Haye´ga. «Võin kinnitada, et mu järgmine vastane on David Haye,» ütles ukrainlane.

«Vitali nõustus minu vastu poksima,» kinnitas ka Haye oma Twitteri kontol. «Vitali ütles mulle, et olen tema järgmine vastane.» Haye on pikemat aega Klitškoga poksida soovinud ja öelnud, et see oleks ainus põhjus taas ringi naasta.

Vitali Klitško alistas veebruaris mäletatavasti WBC tiitlimatšis briti Dereck Chisora. Chisora ja kohtumist kommenteerinud Haye tekitasid võistlusjärgsel pressikonverentsil massikakluse, mille käigus sai verise peahaava Haye mänedžer Adam Booth. Chisorale juba määrati võitluskeeld, Haye puhul võib see tähendada, et ta ei saa enam ametlikke matše pidada, ent tema kohta veel mingit otsust langetatud ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles