Siim Sellis sõitis esimest korda MK-etapil esikümnesse

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Sellis.
Siim Sellis. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Murdmaasuusatamise MK-etapil Lahtis jõudis Siim Sellis sprindis poolfinaali ja sai kokkuvõttes 10. koha.

Finaalikoht jäi seekord veel kättesaamatuks - poolfinaali lõpetas Sellis viienda kohaga, kaotades võitjale Emil Jönssonile 2,3 sekundit. 10. koht on Eesti suusatajate selle hooaja parim koht, seni oli parim tulemus Timo Simonlatseri kaks 12. kohta.

Esikoha võitis rootslane Emil Jönsson sama aja saanud kaasmaalase Teodor Petersoni ja venelase Nikita Kriukovi (+0,9) ees.

Oma veerandfinaalis oli Sellis teine. Eestlasest ettepoole jäi veerandfinaalis vaid rootslane Teodor Peterson, kellele Sellis kaotas 0,3 sekundiga. Eelsõidus kaotas Sellis parima aja sõitnud rootslasele Emil Jönssenile 6,04 sekundit ja sai kirja 14. aja.

Ülejäänud eestlaste võistlus ebaõnnestus täielikult. Anti Saarepuu kaotas eelsõidu kiireimale mehele 9,98 sekundit ja oli 42. Timo Simonlatser oli aeglasem 10,56 sekundit ja oli 47. ning Kein Einaste 10,60 sekundit ja leppis 49. kohaga. Stardis oli 87 meest.    

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles