Lessing: ma ei lase tavaliselt trennis ka nelja nulli järjest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Lessing ja Kauri Kõiv Ruhpoldingu MMil.
Roland Lessing ja Kauri Kõiv Ruhpoldingu MMil. Foto: Kjell Vollan

Saksamaal Ruhpoldingus peetavatel laskesuusatamise maailmameistrivõistlustel näitas Roland Lessing meeste 12,5 km jälitussõidus head laskekindlust, tabades täna ainsana kõik 20 märki ja lõpetades 39. kohaga.

«Ega sellest nullist täna väga suurt abi polnud, stardipositsioon oli selline,» jäi 58. kohalt rajale pääsenud Lessing esiti tagasihoidlikuks. «Samas hea, et mul üldse oli stardipositsioon, eile pärast võistlust olin 120 protsenti kindel, et ma ei saa edasi.»

Lessing lasi eksimatult ka neljapäevases segateatesõidus, eilses sprindis tegi ta aga kolm möödalasku. «Tänane null eilset tulemust ei leevenda. Oleks võinud eile kaks trahvi vähem olla ja pigem need kaks täna tulla,» mõtiskles Lessing. «Aga mõni vend lõpetab spordi niimoodi ära, et pole kunagi nelja nulli lasknud, selles mõttes on see ikka päris hea tulemus. Ega ma ei lase tavaliselt trennis ka nelja nulli järjest.»

Teise eestlasena starti pääsenud Kauri Kõiv kogus 56 startija seas kõige rohkem trahve, eksides seitsmel lasul, see andis talle lõpuks viimase koha.

Maailmameistritiitli võitis tiitlikaitsja Martin Fourcade, kes võidutses ka eilses sprindis. Lisaks on prantslane MK-sarja üldliider.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles