Jalgpalliliit arutab U19 koondist tabanud tagasilööke

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Bernhardt
Frank Bernhardt Foto: SCANPIX

Seoses täna ajakirjanduses avaldatud infoga kinnitab Eesti Jalgpalli Liit, et algava nädala reedel arutatakse suviseks EM-finaalturniiriks valmistuva U-19 koondisega seonduvat ning järgmisi võimalikke samme.

«U-19 koondisel on sel suvel kogu Eesti jalgpalli mõistes täita tähtis roll, sest tegu on esimese korraga kui meie riik mängib EM-finaalturniiril ja seetõttu jälgime koondise arengut erilise tähelepanu ja murega,» märkis Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak. «Koondisel on olnud tagasilööke ja jõudsime ühiselt selleni, et teemat tuleb arutada. U-19 koondise peatreeneri Frank Bernhardtiga oleme aastaid teinud väga head koostööd ja loomulikult on tema nüüdki see inimene, kellega edasiliikumist arutada.»

Frank Bernhardt pidas ühist arupidamist õigeks: «Vastutus on finaalturniiri eel kahtlemata suur ja ühine asjade arutamine õigustatud. Kõige olulisem, et U-19 koondis väärikalt esineks ja selle nimel peavad kõik teineteist toetama. Koondise edu nimel ei pinguta ainult treener ja mängijad, vaid siin on oma osa kõigil ala juhtimisega seotud inimestel.»

Eesti Jalgpalli Liidu tehniline direktor Arno Pijpers selgitas, milline on tema roll noortekoondiste juures. «Kui jalgpalliliidu juhatus vastutab organisatsiooni juhtimise, siis tehniline direktor sportliku poole eest. EM-finaalturniir on Eesti jaoks suur sündmus ja kui saan oma kogemustele tuginedes abiks olla, siis teen seda hea meelega,» märkis Pijpers.

Millised otsused kohtumisel tehakse, annab Eesti Jalgpalli Liit teada reedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles