Meistrite liigas selguvad esimesed veerandfinalistid

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Barcelona peatreener Pep Guardiola hoolealustele juhendeid jagamas.
FC Barcelona peatreener Pep Guardiola hoolealustele juhendeid jagamas. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas selguvad sel nädalal neli esimest veerandfinalisti, kui teisipäeval peetakse kaks ja kolmapäeval samuti kaks kaheksandikfinaalide korduskohtumist.

Teisipäeval läheb Lissaboni Benfica koduväljakul vastamisi Peterburi Zeniidiga ning Londoni Arsenalile sõidab külla AC Milan. Zeniit võitis avamängu 3:2 ning Milan 4:0.

Kolmapäeval võõrustab Nicosia APOEL Lyoni ning tiitlikaitsja FC Barcelona ootab külla Leverkuseni Bayerit. Lyon võitis avamängu 1:0 ning Barcelona oli vastasest parem 3:1.

Ülejäänud neli kaheksandikfinaali korduskohtumist on kavas järgmisel nädalal, kui 13. märtsil võõrustab Milano Inter Marseille’d ja Müncheni Bayern Baselit ning 14. märtsil lähevad vastamisi Londoni Chelsea – Napoli ning Madridi Real – Moskva CSKA. Avamängude tulemused: CSKA – Real 1:1, Napoli – Chelsea 3:1, Marseille – Inter 1:0, Basel – Bayern 1:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles