Treenerite ühendus: Abramovitš on Chelsea ära rikkunud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea jalgpalliklubi omanik Roman Abramovitš.
Chelsea jalgpalliklubi omanik Roman Abramovitš. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi loobus nädalavahetusel senise juhendaja Andre Villas-Boas’i teenetest ning klubi omanik Roman Abramovitš asub nüüd pärast oma ametisse asumist otsima kaheksandat peatreenerit.

Inglismaa jalgpallitreenerite ühenduse juht Richard Bevan kritiseeris Chelsea otsust teravalt ning teatas, et tegemist on klubi jaoks häbiplekiga. Samas märkis Bevan, et Abramovitš on suutnud klubi ära rikkuda, kirjutab Sportsmail.

«On selge, et vaatamata suurele rikkusele pole nad jõudnud selgusele, kuidas ehitada edukat jalgpalliklubi,» teatas Bevan Radio Five’ile. «Üheksa aasta jooksul klubile kaheksanda peatreeneri otsimine on häbiplekk nii omanikule, klubile, fännidele ning ka tervele liigale.»

Bevani hinnangul raskendasid ka eelnevad tihedad treenerivahetused ka Villas-Boas’el mängijatega ühise keele leidmist. «Edu tuleb ajaga ja stabiilsus tuleb läbi selle. Villas-Boas’el oli lühikese ajaga raske oma filosoofiat rakendada ja meeskonda oma käe järgi ehitada,» lisas Bevan.

Praegu on Chelsea peatreeneriks määratud senine abitreener Roberto Di Matteo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles