Vassiljevi hea mäng aitas Amkari Venemaa liigas võidule

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislase Konstantin Vassiljevi koduklubi Permi Amkar alistas Venemaa meistrivõistlustel koduväljakul 2:1 Samaara Krõlja Sovetovi. Hea etteaste teinud Vassiljev viibis väljakul terve kohtumise.

Amkar asus kohtumist seitsmendal minutil bulgaarlase Georgi Peev’i tabamusest juhtima. Väravaga lõppenud rünnaku ülesehitamisel andis oma panuse ka Vassiljev. Avapoolaeg lõppeski Amkari 1:0 eduseisus.

Teisel poolajal jätkas Amkar ründamist ja 58. minutil suunas Dmitri Belorukov Eesti koondislase antud nurgalöögi väravasse. Nurgalööke sai Vassiljev selles kohtumises anda päris palju ning poolkaitsja sai seda teha mõlemalt poolt. Lisaks jäid tema saagiks ka karistuslöögid. Teise poolaja keskel proovis Vassiljev umbes 35 m kauguselt otse karistuslöögist ka peale lüüa, kuid vastaste puurilukk püüdis mööda maad tulnud palli kindlalt.

Kui koondise ridades tegutseb Vassiljev kohe ründaja(te) selja taga, siis Permi särgis pallis ta täna sügavamal keskväljal ja alustas tihti sealt Amkari rünnakute ehitamist.

Kohtumise lõppseisu vormistas matši 70. minutil Krõlja Sovetovi poolkaitsja Sergei Petrov.

Venemaa kõrgliiga alumise kaheksa turniiritabelis on Amkaril nüüd kirjas 34 punkti ja see annab neile neljanda koha. Krõlja Sovetov on 31 silmaga viies. Dmitri Kruglovi tööandja FK Rostov on 36 punktiga teine.

Teatavasti langevad alumise kaheksa turniiri kaks viimast otse esiliigasse ning viiendaks ja kuuendaks jäävad meeskonnad peavad pidama üleminekumänge.

Video Vassiljevi väravasöödust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles