Kati Tolmoff võitis ülekaalukalt üheksanda meistritiitli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff
Kati Tolmoff Foto: Raigo Pajula
Eesti sulgpallimeistrivõistluste naiste üksikmängus üheksandat korda Eesti meistriks kroonitud Kati Tolmoff alistas tänases finaalis ülekaalukalt Laura Vana 21:6, 21:6.

«Jah, üllatavalt lihtsalt tulid seekord võidud,» tunnistas Tolmoff, kes lisaks naiste üksikmängule võttis järjekordse meistritiitli ka paarismängus Helen Reinoga. «Eks kodus on teistmoodi mängida. Kõiki vastaseid tunned juba, oled mänginud nendega ja see teeb asja palju lihtsamaks.»

Tolmoff ja Reino olid paarismängus veenvalt üle Karoliine Hõimist – Laura Vanast 21:14, 21:11.

Üle kuu aja kodumaal viibinud Tolmoff sõidab homme tagasi Taani ning 10. veebruaril alustab eestlanna koondisekaaslastega Liverpoolis võistkondlikku EMi.

Pikemaid võistlusplaane Eesti esinumbril paraku pole, kuna raske majandusolukord muudab olukorra ettearvamatuks. «Rahalise seisu tõttu ei oska veel öelda, millistele turniiridele lähen. Praegu on plaanid lahtised,» tunnistas Tolmoff.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles