Neuner teeb viimase võistluse detsembris

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magdalena Neuner
Magdalena Neuner Foto: SCANPIX

Läbi aegade edukaim naislaskesuusataja Magdalena Neuner avaldas, et tema viimane võistlus on tänavu 29. detsembril peetav Biathlon World Team Challenge ehk iga-aastaselt Schalke jalgpallistaadionil peetav show-võistlus, vahendab Biathlon-online.de.

«Tahan veel ühe korra fännidega koos pidutseda ja see võistlus on selleks parim paik,» sõnas 11-kordne maailmameister, et ootab 50 000 fänni ees võistlemist. «Eelmisel aastal pidin märtsis haiguse tõttu eemale jääma ja detsembris ei saanud ma osaleda seetõttu, et valmistusin MMiks (mullu toimus võistlus kahel korral, kuna 2010. aasta detsembri võistlus jäeti ära, sest staadioni katus vajus lume raskuse alla kokku – toim). Seetõttu võistlen sel aastal hea meelega Schalkes.»

Ühtlasi tähendab see, et Neuner on sunnitud ka suvel relva kätte võtma. «Vastasel juhul oleks see väga piinlik võistlus,» muheles Neuner.

Oma karjääri viimase ametliku võistluse teeb 25-aastane Neuner järgmisel nädalal hooaja viimasel MK-etapil Hantõ-Mansiiskis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles