Uuringud näitasid Pahapilli õlaliigese ühe osa rebendit

Peep Pahv
, Istanbul
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pahapill meedikutega.
Mikk Pahapill meedikutega. Foto: AFP / Scanpix

Täna hommikul kergejõustiku sise-MMil Istanbulis tõkkejooksus kukkunud Mikk Pahapillil tuvastati Acibademi haiglas parema õlaliigese ühe osa rebend Mitmevõistleja edasised uuringud ja ravi määratakse Eestis lähipäevil. Esialgu pidi Pahapill jõudma koju esmaspäeva õhtul, ent nüüd otsitakse võiamlust sõita Eestisse juba pühapäeval.

Massöör Indrek Tustiti sõnul on Pahapilli parem käsi fikseeritud liikumatusse asendisse. «Ma ei oska öelda, kui kauaks Pahapilli käsi sellisesse asendisse jääb, seda otsustavad arstid,» sõnas Tustit. «Samuti ei oska ma praegu öelda, kui tõsise traumaga on tegemist. Olen küll näinud kohalikus haiglas tehtud pilte, ent nende põhjal on keeruline midagi täpsemat öelda.»

Tustiti sõnul võib sellise vigastuse ravi vajada lõikust, ent alati pole see vajalik. Ka sell peavad otsustama Eesti arstid. Koju jõudes pöördub Pahapill suure tõenäosusega doktor Madis Rahu poole.

Pahapill kukkus seitsmevõistluse teise päeva avaalal 60 m tõkkejooksus ja jäi rajale lebama. Kohale rutanud meedikud fikseerisid ta õlaliigese, tõstsid ta ratastooli ja viisid areenilt minema. Koos massöör Indrek Tustitiga sõidutati ta kiiremas korras haiglasse uuringutele.

Haiglas tuvastati röntgenpildi ja muude uuringute abil õlaliigeses tugev nihestus ja ta lubati puhkama sportlaste hotelli. .

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles