Veel üks jalgpallikoondislane on koduklubist lahkumas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Dmitrijev (paremal) Eesti koondise särgis.
Aleksandr Dmitrijev (paremal) Eesti koondise särgis. Foto: SCANPIX

Mitmed Eesti jalgpallikoondislased on jätkuvalt klubita ja neile võib sel nädalal veel lisa tulla. Suure tõenäosusega lahkub Aleksandr Dmitrijev Venemaa esiliigas palliva FK Urali ridadest.



Dmitrijev on viimastel nädalatel teinud trenni koos valitseva Eesti meistri FC Floraga ning sel nädalal läheb ta uuesti Urali juurde, et tõenäoliselt leping lõpetada. Poolkaitsja liitus meeskonnaga eelmisel talvel, kui sõlmiti kahe ja poole aasta pikkune kontraht.

«Klubil on uus peatreener ning ta teatas mulle ja veel mõnele mängijale, et peame leidma endale uue mängupaiga,» avaldas Dmitrijev põhjuse, miks ta viimasel ajal on Eestis viibinud, mitte Uraliga hooajaks ettevalmistust teinud (Ural peab pärast talvepausi Venemaa esiliigas esimese kohtumise täna, kui koduväljakul minnakse vastamisi Mordovia Saranskiga – toim). «Praegu leping kehtib, teisipäeval lähen klubi juurde tagasi ja kolmapäeval arutame minu olukorda.»

Enne Venemaale siirdumist Norras Hønefossis pallinud Dmitrijev sai Urali ridades esiliigas väljakule 16 korda, kuid samas tuli sisse ka pikemaid perioode, kus tal platsile üldse asja ei olnud. «Lootsin, et treenerivahetuse järel läheb minu olukord paremaks, kuid läks hoopis hullemaks,» sõnas poolkaitsja.

Kui Dmitrijevist saab sel nädalal vabaagent, läheb tal uue tööandja leidmisega väga kiireks. «Skandinaaviasse on võimalik veel minna ja võimaluse korral jätkaksin karjääri seal,» oli Dmitrijev lootusrikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles