Elu parima ralli teinud Tänak: tean, kes meile välja teeb

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak kihutas Mehhikos eksimusteta, tasuks senise karjääri parim koht.
Ott Tänak kihutas Mehhikos eksimusteta, tasuks senise karjääri parim koht. Foto: M-Sport

Mehhiko MM-ralli viienda kohaga lõpetanud ja sellega karjääri parima tulemuse teinud Ott Tänak tunnistas pärast võistlust, et eesmärk oligi esikuuiku koht.

«Ralliga võib rahul olla. Eesmärgiks oli vähemalt kuues koht, kuid õnnestus lõpetada viiendana. Meie jaoks oli see väga hea tulemus,» tõdes Tänak M-Spordi pressiteate vahendusel.

Teatavasti tõusis Tänak kuuendalt kohalt viiendaks, kuna 22. kiiruskatsel tegi avarii Jari-Matti Latvala, kes järgmise katse starti enam ei tulnud. «Mul on temast väga kahju. Ta näitas head kiirust, kuid rallis juhtub selliseid asju,» sõnas eestlane.

Samas jäi üks asi Mehhiko rallilt Tänakul ka kripeldama. «Boonuskatsel kaotasime Mads Østbergile 0,067 sekundiga ja jäime sellega lisapunktist ilma. See oli kerge pettumus, kuid nüüd teame, kes õhtul joogid ostab,» viskas Tänak nalja.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles