Eesti tenniselootus võidutses Prantsusmaal tugeval noorteturniiril

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma
Kenneth Raisma Foto: Kristjan Teedema

Euroopa U14 vanuseklassi edetabelijuht Kenneth Raisma õigustas oma asetust Prantsusmaal Saint-Genevieve-des Bois’s peetud Tennis Europe 1. kategooria turniiril, kus ta tuli võitjaks nii üksik- kui ka paarismängus.

Sellega kindlustas Raisma ka liidrikohta – ta on nüüd U14 edetabelis teisel kohal asuvast ukrainlasest Deniss Klokist 90 punkti ees. Raisma kaotas turniiri jooksul vaid ühe seti ning sellegi kiires lõppmängus, kui ta poolfinaalis võitis hispaanlase Eduard Guell Bartrina 6:7, 6:1, 6:2, kirjutab tennis.ee.

Finaalis sai Raisma jagu U14 Euroopa edetabeli viiendast mängijast Samuel Sippelist (Saksamaa) 6:1, 6:4. Rahvusvaheliselt oli turniir väga kirju, enne poolfinaali alistas Raisma näiteks prantslase, itaallase, inglase ja kanadalase.

Paarismängus võitis Raisma koos kanadalase Dylan Bednarczykuga, keda ta omavahelises mängus veerandfinaalis 6:2, 6:2 võitis. Raisma ja Bednarczyku edu finaalis oli veenev, kui prantslased Noe Khlif ja Louis Tessa alistati koguni 6:0, 6:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles