Bayern purustas Baseli, Inter langes konkurentsist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayerni mängijad järjekordse värava üle rõõmustamas.
Müncheni Bayerni mängijad järjekordse värava üle rõõmustamas. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayern purustas jalgpalli Meistrite liigas FC Baseli ning pääses veerandfinaali, konkurentsist pudenes aga kahe aasta tagune võitja Milano Inter, kes jäi kahe mängu kokkuvõttes alla Marseille’le.

Bayern jäi avamängus FC Baselile 0:1 alla, kuid kodupubliku ees võeti koguni 7:0 võit, seejuures neli väravat lõi Mario Gomez ning kaks väravat Arjen Robben, üks tabamus läks Thomas Mülleri arvele.

Marseille võitis Interi vastu avamängu 1:0 ning tänane mäng lõppes küll Interi 2:1 võiduga, kuid tänu võõrsil löödud väravale pääses veerandfinaali Prantsusmaa klubi.

Inter läks 75. minutil Diego Milito väravast juhtima, kuid Brandao viigistas üleaja teisel minutil seisu. Vahetult enne lõpuvilet realiseeris Giampaolo Pazzini penalti, kuid see enam Interit ei päästnud.

Tänased mängud:

Müncheni Bayern - FC Basel 7:0

11., 81. Robben, 42. Müller, 45., 50., 61., 67. Gomez

Milano Inter - Marseille 2:1

75. Milito, 90. Pazzini pen. - 90. Brandao

Eelinfo:

22. veebruaril toimunud kohtumistes teenisid Marseille ja Basel koduväljakul mõlemad 1:0 võidu. Seega vajavad Bayern ja Inter täna kindlasti võitu, et veerandfinaali pääseda.

Seni on endale koha kaheksa parema seas taganud Lissaboni Benfica, AC Milan, Nicosia APOEL ja FC Barcelona. Homsetes kaheksandikfinaalide korduskohtumistes lähevad vastamisi Madridi Real – Moskva CSKA ja Londoni Chelsea – Napoli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles