Marit Bjørgen võitis Stockholmi linnasprindi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marit Bjørgen
Marit Bjørgen Foto: SCANPIX

Stockholmis sõideti täna murdmaasuusatamise MK-sarja raames sprindidistantse. Ühtegi eestlast stardis ei olnud.

Naiste sõidu võitis norralanna Marit Bjørgen (2.29,8), teine oli venelanna Julia Ivanova (+0,3) ja kolmas norralanna Maiken Caspersen Falla (+0,5). Esikuuikusse mahtusid veel rootslanna Charlotte Kalla (+0,8), sloveenlanna Katja Visnar (+4,0) ja austerlanna Katerina Smutna (+7,5).

Meestest võitis norralane Erik Brandsdal ühe sekundiga rootslase Teodor Petersoni ees. Kolmas oli Kanadat esindav väliseestlane Len Väljas (+2,1). Järgnesid norralane Ola Vigen Hattestad (+3,3), kasahh Aleksei Poltoranin (+5,1) ja venelane Nikolai Morilov (+6,5).

Ühtegi Eesti suusatajat sprindis ei võistle, sest stardinimekirja pääses vaid üldarvestuse 50 paremat.

Eelsõidud:

Naiste kvalifikatsioonist pääses parima ajaga edasi soomlanna Mona-Lisa Malvalehto (2.27,52). Järgnesid poolatar Justyna Kowalczyk (+1,13) ja sloveenlanna Katja Visnar (+1,25).

Meestest näitas eelsõitudes kiireimat aega norralane Ola Vigen Hattestad (2.07,71). Teine oli venelane Nikita Kriukov (+1,07) ja kolmas rootslane Teodor Peterson (+1,19).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles