Ardo Kreek on teel eurokarika finaali

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek
Ardo Kreek Foto: PlusLiga

Varssavi Polütehnikumi võrkpalliklubi keskründaja Ardo Kreek on lähedal võimalusele mängida eurokarikale Challenge Cupi finaalis. Selleks tuleb peale jääda kahemängulises duellis Rumeenia klubiga Constanta Tomis, kirjutab volley.ee.

Teel poolfinaali oli Poola kaheksas meeskond üle Kastela Mladostist (Horvaatia), Krasnodari Dünamost (Venemaa) ja Harkovi Lokomotiivist (Ukraina). Kaks viimati nimetatud vastasseisu olid tasavägised, Dünamo alistamiseks tuli võõrsil võita kuldne geim.

Constanta meeskonnal olid natuke lihtsamad vastased. Teel finaali ületas Tomis kindlalt Baia Mare Stiinta-Explorari (Rumeenia), Famagusta Nea Salamina (Küpros) ja Tel Avivi Maccabi.

Tänane avakohtumine oli tasavägine. Võõrsil mänginud Poola klubi võitis esimese geimi 20ga, kaotas kaks järgmist 21 ja 23ga ning võitis neljanda 18ga. Viienda geimi esimeses pooles võideldi välja mõnepunktine algedu, mida suudeti hoida lõpuni. Geim 15:11 ja kogu mäng 3:2 Polütehnikumile. Uuesti kohtutakse nädala pärast Varssavis.

Ardo Kreek mängis vaid kahes esimeses geimis, lõi seitsmest tõstest punktiks viis (71%) ning tegi ühe resultatiivse servi ja bloki.

Teises poolfinaalpaaris on vastamisi Czestochowa Tytan (Poola) ja Meneni Prefaxis (Belgia), alustatakse Poola publiku ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles