Chelsea peatreener: see mäng läheb klubi ajalukku

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea peatreener Roberto Di Matteo (paremal) on jooksnud õnnitlema Didier Drogbat.
Chelsea peatreener Roberto Di Matteo (paremal) on jooksnud õnnitlema Didier Drogbat. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea alistas eile Meistrite liiga kaheksandikfinaali korduskohtumises koduväljakul lisaajal 4:1 Napoli ja pääses skooriga 5:4 veerandfinaali.

Kohtumise normaalaeg lõppes teatavasti 3:1 ning see tähendas, et mäng jätkus lisaajal, kus otsustavaks sai Branislav Ivanovici tabamus 105. minutil.

«Väljakul oli kaks suurepärast meeskonda. Olime väga raskes situatsioonis ja me teadsime, et peame nägema kõvasti vaeva, et edasipääs teenida,» sõnas Chelsea juhendaja Roberto Di Matteo uefa.com’ile. «Mul on olnud mõned head õhtud, kuid see läheb klubi ajalukku.»

«Mängijad näitasid väljakul tõelist kirge ja võitlesid ning näitasid, et nad hoolivad oma meeskonnast ja fännidest. See võit annab meile ülejäänud hooajaks tugeva tõuke,» lisas Di Matteo.

Meistrite liigas püsib nüüd veel konkurentsis kaheksa meeskonda: Madridi Real, FC Barcelona, Londoni Chelsea, AC Milan, Müncheni Bayern, Lissaboni Benfica, Marseille ja Nicosia APOEL. Klubid loositakse veerandfinaalpaaridesse reedel.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles