Sõber Kalevile: teil Eesti koondis, mängige kolm päeva järjest

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti u20 koondise peatreener Andres Sõber.
Eesti u20 koondise peatreener Andres Sõber. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Balti korvpalliliiga määras 22. ja 24. märtsile veerandfinaalmängud Riia VEF-i ja BC Kalev/Cramo vahel ning see tähendab, et hetkeseisuga peaksid kalevlased väljakule tulema kolmel päeval järjest.

Praeguse ajakava kohaselt peab aga Kalev/Cramo 23. märtsil pidama meistriliiga kohtumise Rakveres sealse Tarvaga ning viimase peatreener Andres Sõber ei näe põhjust mänguaja muutmiseks, kirjutab Õhtuleht Online.

«Rakverele on tehtud ettepanek mängida 2. aprillil, sest nendel on oma Balti liiga mäng Leedus 27. märtsil,» ütles Kalevi peatreener Aivar Kuusmaa.

«Seal on Eesti koondis koos, see on nende töö (mängida vajadusel kolm päeva järjest – toim.). Selle mängu aeg oli ammu teada, kas külamehed peavad nüüd kulpi lööma ja küüru selga tõmbama?» põrutas Sõber ning märkis, et Rakvere publik on harjunud reedeti korvpallihalli tulema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles