Lõpuks ometi: Fernando Torres lõi kaks väravat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres on teeninud hüüdnime «El Niño» ehk eesti keeles «Laps», mille ta sai Madridi Atleticos mängides, kuna oli väga noorelt meeskonna kapten.
Fernando Torres on teeninud hüüdnime «El Niño» ehk eesti keeles «Laps», mille ta sai Madridi Atleticos mängides, kuna oli väga noorelt meeskonna kapten. Foto: SCANPIX

Alates oktoobrist viis kuud kuival olnud Londoni Chelsea ründaja Fernando Torres suutis viimaks ometi väravaluku lahti muukida, kui tema kaks tabamust tõid Chelseale võidu Inglismaa karikasarja kohtumises Leicester City üle.

Kokku kulus Torresel taas väravani jõudmiseks erinevates sarjades 25 mängu ja 1451 minutit, sest viimati oli ta täpne 19. oktoobril Meistrite Liigas Genki vastu.

Gary Cahill ja Salomon Kalou viisid Chelsea juba avapoolaja alguses 2:0 juhtima, teisel poolajal tegi Torrese värav seisuks 3:0. Veerand tundi enne lõppu suutis Jermaine Beckford küll Leicesteri kasuks ühe värava tagasi lüüa, ent sellele vastas oma teise tabamusega Torres.

Minut enne lõppu andis Ben Marshalli iluvärav taas Leicesterile pisut lootust, kuid lisaminutitel vormistas Raul Meireles Torrese söödust lõppnumbrid 5:2 ja Chelsea pääses karikasarja poolfinaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles