Celticu alistanud Kilmarnocki jalgpalluri isa sai mängu ajal südamerabanduse ja suri

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liam Kelly (paremal) eilses mängus heitlemas palli pärast Gary Hooperiga.
Liam Kelly (paremal) eilses mängus heitlemas palli pärast Gary Hooperiga. Foto: SCANPIX

Kilmarnock võitis eile esimest korda klubi ajaloos Šotimaa jalgpalli liigakarika, alistades finaalis üllatuslikult 1:0 Šoti suurklubi Glasgow Celticu. 22-aastane Liam Kelly tähistas võitu koos meeskonnakaaslastega, kui ta teistest eemale kutsuti ja talle šokeeriv sõnum edastati – noormehe 59-aastane isa sai südamerabanduse.

Jack Kelly kukkus kokku vahetult enne lõpuvilet ning platsi ääres viibinud meedikud asusid talle otse Kilmarnocki varumeestepingi taga esmaabi osutama, vahendab The Telegraph.

Seejärel viidi Jack Kelly Glasgow haiglasse, kus ta umbes tund aega hiljem suri.

Ülejäänud Kilmarnocki mängijatele anti võimalus klubiajaloo suurimat võitu tähistada ning neile räägiti kurvast sündmusest alles siis, kui juba medalid kaelas. Uudis pani nii mõnelgi mehel pisarad voolama.

Mängu parimaks valiti Kilmarnocki väravavaht Cammy Bell, kes suutis Kelly isast kuuldes vaevu pisaraid tagasi hoida. «Liam on minu lähedane sõber. Kui see oleks võimalik, loobuksin oma heast mängust, peamine, et Liami isa oleks terve,» sõnas Bell. «Parema meelega võtaksin vastu kaotuse, mitte uudist, et kellegi isa suri.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles