Pacquiao plaanib jumala käsul poksiga lõpparve teha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manny Pacquiao
Manny Pacquiao Foto: AFP / Scanpix

Profipoksi WBO-sarja kergkeskkaalu maailmameister Manny Pacquiao teatas Manila raadiojaamale antud intervjuus, et plaanib jumalalt saadud sõnumi mõjul peagi poksikindad varna riputada.

33-aastane filipiinlane sõnas: «Loobun poksimisest õige varsti, sest jumal ütles: sa oled piisavalt teinud, sa oled nüüd kuulus, aga see kõik on ohtlik.»

Profikarjääri jooksul 54 matši võitnud ja neist 38-s vastase nokauteerinud ning vaid kolm korda kaotust tunnistanud Pacquiao lisas, et teadet tema tulevikuplaanide kohta võib oodata õige pea.

9. juunile planeeritud WBO tiitlimatš väljakutsuja Tim Bradleyga siiski ära ei jää. Küll aga on Pacquiao kommentaarid tekitanud tõsiseid kahtlusi selle osas, kas tema kauaoodatud kohtumine Floyd Mayweatheriga ikka toimub.

Poksilegend Larry Holmes usub siiski, et vastasseis leiab aset. Aastatel 1978-1985 raskekaalu maailmameistritiitlit hoidnud Holmes peab filipiinlase teadet vaid reklaamitrikiks. «Usun, et Pacquiao ja Mayweather siiski poksivad. Selleks võib kuluda oodatust rohkem aega ja raha, kuid arvan, et see matš toimub. Viimased ütlused on mõeldud lihtsalt põnevuse kruvimiseks.»

Holmesi arvates on tegu hetkel maailma kahe kuulsaima poksijaga. «See matš oleks poksile kasulik, sest poksimaailmas pole hetkel õigupoolest mitte kedagi teist, keda kõik inimesed teaksid,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles