Hispaania raadio: Neymar liitub Barcelonaga 2014. aastal

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar
Neymar Foto: SCANPIX

Hispaania tunnistatuima raadiojaama Cadena SER teatel on Barcelona jalgpalliklubi sõlminud Brasiilia klubiga Santos lepingu, mille kohaselt 20-aastane ründeäss Neymar liitub 2014. aastal Kataloonia meeskonnaga.

Cadena SERi teada on Barcelona juba maksnud Santosele 14,5 miljonit eurot, mis moodustab lõplikust 58 miljoni euroni küündivast summast veerandi. Raadiojaama sõnul kinnitasid lepingu olemasolu «mitmed usaldusväärsed klubisisesed allikad». Tehing leiab aset pärast 2014. aastal Brasiilias toimuvaid maailmameistrivõistlusi.

Samas on Neymar ja tema isa väidetavalt sõlminud kokkuleppe Barcelonaga mängija agendi Wagner Ribeiro selja taga. Neymari peetakse Brasiilia jalgpalli suurimaks tulevikulootuseks ning teda jahivad juba mõnda aega paljud Euroopa tippklubid, sealhulgas Barcelona vihaseim konkurent Madridi Real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles